Auto-overname

Het volledige verloop van uw auto-overname nemen wij maar al te graag over. Ons bedrijf uit Puurs, in de buurt van Antwerpen en Brussel, heeft genoeg kennis en ervaring om elke auto-overname volgens de correcte waarde af te handelen. We willen namelijk de meest eerlijke benadering bieden aan ons klantenbestand. Dat begint volgens ons met de correcte waarde bepalen van de auto-overname! Hoe ons autoverkoopbedrijf zich precies onderscheidt van de concurrentie? Lees hieronder verder en leer onze expertise beter kennen.

Professionele en betrouwbare auto-overname

Uw auto verkopen is best een grote stap. De nodige ondersteuning is dus meer dan welkom. Niet voor niets staat ons ambitieuze bedrijf bekend als premium handelaar in tweedehands luxewagens. V-Motors helpt u verder met elk onderdeel. Het opstellen van de verkoopsvoorwaarden en de eigenlijke auto-overname volgens de correcte waarde, daar zorgen wij voor. Het zou jammer zijn om onnodig veel tijd te verspillen aan de verkoop of niet de correcte waarde te krijgen voor uw auto, toch? Bij V-Motors bent u wél aan het juiste adres!

Geniet van een zorgeloze auto-overname met correcte waarde

Wie weet bent u wel op zoek naar een ander luxemerk of gewoonweg een ander type voertuig. Het is verstandig om uw auto-overname in handen te leggen van V-Motors. Uw auto-overname in handen leggen van V-Motors? Goede beslissing! Elke dag opnieuw gaan onze medewerkers voor de allerbeste service voor onze klanten. Heeft u een vraag over overname volgens de correcte waarde of over het leasen van een wagen? Neem telefonisch contact met ons op via +32 493 52 91 70 of +32 496 81 04 22. U kan ons per mail bereiken via info@vmotors.be.

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir