Aankoop en verkoop van exclusieve wagens

Bent u op zoek naar een bedrijf dat van aanpakken weet op het gebied van exclusieve wagens? Dan bent u de perfecte match voor ons professioneel bedrijf uit Puurs, niet ver van Antwerpen en Brussel. Het opkopen van exclusieve wagens volgens een eerlijke prijs, het inruilen van leaseauto’s en de verkoop van het voertuig, daar schuilt onze passie. Lees snel verder en ontdek meer over ons aanbod wagens.

Ons aanbod exclusieve wagens

V-Motors heeft exclusieve tweedehandswagens in de garage staan voor elke klant. Pure paardenkracht ervaren met een Ferrari? Ruw terrein verkennen in een Land Rover of genieten van de comfortabele rijstijl van een Porsche? Breng een virtueel bezoek aan onze garage en neem een kijkje in ons aanbod. Het team van V-Motors biedt u alle ondersteuning rond de aankoop (of verkoop) van voertuigen. Van een transparante aankoopovereenkomst tot uitstekende service na het investeren in wagens!

Ontdek de opties

Of u nu een tweedehandswagen wil verkopen, ruilen of aankopen in Europa… Onze business in exclusieve wagens en een vriendelijke klantenservice zijn en blijven onze topprioriteiten. Neem telefonisch contact met ons op via +32 493 52 91 70 of +32 496 81 04 22. Stuur ons even een e-mail met al uw vragen of opmerkingen. Klaar om te genieten van een exclusieve wagen? Wij wel!

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir