Jaguar verkopen

Financieel of persoonlijk, uw Jaguar verkopen is altijd een goed idee als deze luxewagen niet meer past bij uw huidige levensstijl. Ons beste advies en een eerlijke vergoeding? Daar rekent u op als wij uw wagen mogen verkopen. Een betrouwbare overname, dat begint in onze garage in Puurs, niet ver van Antwerpen en Brussel! Wij vinden een geschikte koper voor uw tweedehands luxevoertuig.

Hoe wij aan de slag gaan als wij uw Jaguar verkopen

Een Jaguar verkopen klinkt misschien niet meteen als een makkelijk proces. Het vinden van een geschikte koper, de verkoopprijs bepalen aan de hand van parameters in de auto-industrie en het opstellen van een overnamecontract… Laat de verkoop of het inruilen van uw wagen aan het team van V-Motors over. Via ons online overnameformulier zorgt u alvast voor de basis om uw Jaguar te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is het achterlaten van persoonlijke contactgegevens en de specificaties van de wagen die u wil verkopen. V-Motors doet de rest!

Neem contact op, u kan bij ons terecht

Wilt u het luxemerk Jaguar of een ander premium merk verkopen? Ook voor Land Rover, BMW of Porsche hebben wij een plekje beschikbaar in onze garage. Contacteer ons via het telefoonnummer +32 493 52 91 70 of  +32 496 81 04 22. Natuurlijk kan u ook stuur een e-mail sturen naar info@vmotors.be. Maak de droom van een andere klant waar en verkoop uw auto!

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir