Mercedes verkopen

Uw Mercedes verkopen op een voordelige en betrouwbare manier? Ons dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in tweedehands luxewagens, gaat maar al te graag een samenwerking aan. Het geven van advies op maat van de klant en een correcte vergoeding horen natuurlijk bij het verkopen van uw Mercedes. Lees hieronder verder, wij gaan alvast aan de slag om een nieuwe koper te vinden.

Uw Mercedes eenvoudig verkopen

Bij V-Motors in Puurs (in de buurt van Antwerpen en Brussel) is er geen sprake van dubbelzinnige contracten of te lage verkoopprijzen. Wij willen enkel en alleen het beste voor onze klanten die hun Mercedes, Ferrari of Porsche willen verkopen. Wij voeren elke stap uit die komt kijken bij het takenpakket van het verkopen van een Mercedes. Klaar om uw tweedehandswagen een nieuw leven te geven? Laat uw persoonlijke contactgegevens en informatie van de wagen in kwestie achter via het overnameformulier.  Niets houdt u tegen om ons aanbod luxewagens te bekijken!

Contacteer ons en wij doen de rest

Onze garage heeft een plekje vrij voor de Mercedes die u wil verkopen. Contacteer ons per mail of bel de enthousiaste medewerkers van V-Motors even op via +32 493 52 91 70 of +32 496 81 04 22.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van de verkoop te bespreken. Onze premium business in luxewagens wacht op u…

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir