Als particulier uw auto verkopen

Heeft u interesse om als particulier uw dure auto te verkopen? Ons team uit Puurs, in de buurt van Antwerpen en Brussel, gaat de uitdaging aan. Onze specialisatie in het verkopen van dure luxeauto’s heeft verschillende klanten al verder geholpen. Het verkopen van uw dure auto kan aan uw leven een positieve draai geven, daar zijn we van overtuigd. Een financiële bonus of de mogelijkheid om te investeren in een ander type wagen zijn slechts enkele voordelen van uw auto verkopen als particulier!

Onze werkwijze wanneer een particulier een dure auto wil verkopen

Met slechts enkele basisgegevens gaat ons autoverkoopbedrijf V-Motors meteen aan de slag om uw dure auto te verkopen. Met het model dat u als particulier wenst te verkopen, het bouwjaar, type brandstof en accurate kilometerstand weten we genoeg. Deze informatie kan u gewoonweg invullen in het online formulier, dan gaan onze medewerkers zo snel mogelijk aan de slag om uw dure auto te verkopen. Een duidelijke verkoopovereenkomst zonder onaangename verrassingen is een must bij de overname door V-Motors. Van Land Rover tot Ferrari en Mercedes, alle luxewagens krijgen een nieuwe eigenaar die perfect bij de specificaties van de wagen past.

Contacteer ons en wij gaan meteen aan de slag

U wilt uw dure auto verkopen? Laat de overname aan onze opkopers in België over! Ons team zet de theorie om in praktijk wanneer u als particulier uw dure auto wil verkopen. Breng een bezoek aan onze garage, bel ons op via het nummer +32 493 52 91 70, via +32 496 81 04 22 of contacteer ons per e-mail via info@vmotors.be. Uw premium handelaar in luxewagens gaat meteen aan de slag. Ondertussen staat uw volgende wagen misschien wel klaar in onze garage… 

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir