Afkoop via leasing

De afkoop via leasing van een tweedehands luxeauto? Dat is de specialiteit van ons dynamisch bedrijf. Wagens van de beste kwaliteit aanbieden door afkoop via leasing heeft tal van voordelen. De meest eerlijke prijs en correcte service wanneer u op zoek bent naar een exclusieve manier van rijden? Onze garage in Puurs, in de omgeving tussen Antwerpen en Brussel, biedt dit aan en verwelkomt elke klant die interesse heeft in afkoop via leasing!

De voordelen van afkoop via leasing

Heeft u interesse in een tweedehands voertuig door afkoop via leasing? Een luxewagen maakt deel uit van een comfortabele levensstijl. Van pendelen naar uw werk tot een weekendje weg, reizen in een exclusieve wagen zorgt net voor dat tikkeltje meer. Met hetzelfde budget kan u genieten van een hogere klasse door afkoop via leasing. De verschillende merken, modellen en prijsklassen maken van V-Motors een gevestigde waarde in de verkoop van leaseauto’s. Meer interesse in het inruilen van een leasewagen? Ook daar kan ons team u mee helpen!

Contacteer ons voor

Neem contact op met V-Motors, wie weet staat de tweedehands luxewagen die perfect bij u past klaar in onze garage. Stuur ons een e-mail via info@vmotors.be of bel ons op het telefoonnummer +32 493 52 91 70 of +32 496 81 04 22. Onze ervaring in de afkoop van luxewagens via leasing spreekt voor zich. Mogen wij u snel verwelkomen in onze garage?   

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

I highly recommend this dealer! Excellent service! Very friendly and professional staff. The car that I bought was fully serviced and in an excellent condition. It was well kept indoors during the entire registration process! I will definitely go back to you for when the time comes for my next car! Thank you, guys! Keep up the good work!

Philip Spassov

Van het eerste contact tot nu bijna twee jaar later top service! We hadden beide het pech dat de wagen een motorische probleem had, maar Steve en zijn team hebben me elke keer geholpen en oplossingen gezocht en uiteindelijk heeft mijn motorblok een revisie gekregen en dat is perfect verlopen!!! Ik had altijd een vervangwagen ter beschikking en Steve was altijd bereikbaar voor mijn vragen. V-motors is zeker een aanrader! Bedankt Steve!

Emir