Overweegt u om uw BMW te verkopen? Ons team helpt u met de stap te zetten! Van een verandering in uw financiële situatie tot het evolueren van uw gezinsleven, er bestaan tal van redenen waarom u uw huidige wagen wenst te verkopen. Ons bedrijf uit Puurs, in de buurt van Antwerpen en Brussel, gaat zonder gedoe aan de slag. Lees snel verder en ontdek waarom wij de beste keuze zijn wanneer u een BMW wil verkopen.

BMW verkopen volgens de beste parameters

Snelle service en correcte vergoeding van de BMW die u wil verkopen, maken standaard deel uit van de aanpak van V-Motors. U hoeft absoluut niet uw hele wagen vanbinnen en vanbuiten te beschrijven. Voor het verkopen van uw wagen heeft ons bedrijf enkel basisinformatie (in te vullen in het online formulier) nodig zoals het model, het bouwjaar, type brandstof en de huidige kilometerstand.

Contacteer ons meteen

Wie weet staat uw BMW binnenkort wel te koop in onze garage! Ook topmerken zoals Audi, Jaguar en Mercedes behoren tot ons aanbod. Wij bespreken samen met u graag de mogelijkheden. Laten we even de mogelijkheden van V-Motors bespreken. Stuur een e-mail via info@vmotors.be of neem telefonisch contact met ons op via +32 493 52 91 70 of +32 496 81 04 22. Samen zorgen we voor het zorgeloos verkopen van uw BMW!

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

Heb zopas mijn Porsche Panamera Turismo verkocht aan de mensen van V-motors, eerlijke, vriendelijke en zeer correcte mensen, topgarage. Zeker aan te raden voor mensen die een nieuwe auto zoeken, bedankt Steven en Timothy voor de prima service, het ga jullie goed 👍

Danny Devuyst

Recently sold my Ferrari to VMotors. Transaction was seamless and Steve delivered on exactly what he promised. Would definitely recommend!

Waris26