Ik wil mijn auto verkopen in België… Hoe ga ik aan de slag?

Een lange en ingewikkelde procedure dat komt kijken bij ‘ik wil mijn auto verkopen in België’? Niet als u onze professionele hulp inschakelt. Onze ervaring in het vak en een gemotiveerde aanpak maken van ons een grote naam in de verkoop van tweedehands luxewagens. Geen kleine lettertjes in het contract, enkel een eerlijke verkoopprijs en advies op maat; daar rekent u op!

Ik wil mijn auto verkopen in België, hoe kunnen jullie mij helpen?

V-Motors, uw partner in premium wagens, is hét bedrijf dat u zoekt wanneer de gedachte ‘ik wil mijn auto verkopen in België’ door uw hoofd raast. We zetten even de pluspunten van onze verkoopstrategie op een rijtje:

  • Model, bouwjaar, type brandstof… Onze medewerkers stellen een profiel op van de wagen die u wil verkopen om een eerlijke prijs vast te leggen. U kan dit online ook zelf doen! 
  • Wij vinden snel een potentiële koper voor uw tweedehands luxevoertuig. Zo maakt u meteen iemand anders blij en geniet u van een extraatje op uw spaarrekening.
  • In onze garage staat misschien uw volgende droomwagen op u te wachten. Topmerken als BMW en Jaguar zijn slechts twee voorbeelden uit ons exclusief aanbod.

Contacteer ons, wij zorgen voor de verkoop van uw wagen

Denkt u ‘Ik wil meteen starten met het verkopen van mijn auto in België of Europa’? Dan schiet het team van V-Motors uit Puurs, in de buurt van Antwerpen en Brussel, meteen in actie. Contacteer ons via de telefoonnummers +32 493 52 91 70, +32 496 81 04 22 of stuur een email naar info@vmotors.be. Ook op andere vragen, bijvoorbeeld over de afkoop via leasing, hebben wij een geschikt antwoord voor u klaar. 

Timothy Peersman

Hoe kan ik helpen?

Wat anderen zeggen over V-Motors

Heb zopas mijn Porsche Panamera Turismo verkocht aan de mensen van V-motors, eerlijke, vriendelijke en zeer correcte mensen, topgarage. Zeker aan te raden voor mensen die een nieuwe auto zoeken, bedankt Steven en Timothy voor de prima service, het ga jullie goed 👍

Danny Devuyst

Recently sold my Ferrari to VMotors. Transaction was seamless and Steve delivered on exactly what he promised. Would definitely recommend!

Waris26